maandag 8 mei 2017

Oldtimer Treffen Zelem

(klik om te vergroten)
't Visplatinéeke organiseert op zondag 28 mei 2017 hun achtste treffen in Zelem - Halen. Zij organiseren rondritten voor oldtimer brommers, solexen, vespa's (45 km bepijld), moto's (60 km bepijld) en auto's (65 km bolleke pijl) in de grensstreek tussen Hageland en Kempen. De oldies kunnen vrij naar eigen wens vertrekken. Binnenrijden van de oldies is gratis enkel een kleine bijdrage voor de deelnemers aan de uitgestippelde rondrit met rallyplaat. Voor de tractoren wordt in de namiddag een gezamenlijke rondrit door het dorp georganiseerd.

Verder is er dit jaar een unieke stand met vintage 50cc competitie machines (Kreidler Van Veen, Minarelli, Flandria, Puch, Bultaco,...). Ook de Visplatinées crossers zijn weer van de partij met hun stand met vintage crossmachines. In de namiddag is er rond 15u een optreden met de rock a billy-band.

Het treffen gaat door op het kerkplein en de omliggende straten die verkeersvrij zijn gemaakt. Er is een aparte parking voorzien voor bezoekers en de toegang is gratis!

Locatie treffen: kerkplein, Dorpsstraat 30, Zelem-Halen. Plan uw route via Google Maps.