Kalender

Hieronder vind je events en clubritten. Een volledige lijst is te vinden op de website van Vespa Club België.


14 APRIL - 10e VERJAARDAGSRIT VC BILZEN

VC Bilzen nodigt jullie allen van harte uit op de 10-de verjaardagsrit op zondag 14 april 2019. Een speciale editie! Vertrekken kan tussen 09.00 u en 11.00 u op de Markt van Bilzen. Het einde van de rit is aan café 't Smidje, Oude Siemerstraat 16 in Munsterbilzen. Hier is parking voor jullie camionette of remorque. De weg van Munsterbilzen naar de Markt in Bilzen (3km) is bepijld. De verjaardagsrit vanaf de markt in Bilzen is bepijld en is 75 km lang. Er is een tussenstop voorzien op 30 èn op 50 km.'s Morgens bieden wij (gratis) een koffie met croissant aan. Ook op de tussenstops is er een hapje te eten en aan het einde staat er een heuse snackbar voor alle hongerigen klaar. Dit alles tegen zeer democratische prijzen. 8 € per persoon - voor het ontbijt, de rit en een aandenken (af te halen op het einde van de rit).Wij verloten een Vespa GTS Super Sport 125. Nieuwprijs 5500 €. Prijs per lotje: 10€ - er worden slechts 500 loten verkocht. De winstkans is dus groot. De trekking is om 19.00 u. Het winnend lot moet aanwezig zijn! Er zal een speciale genummerde (!) verjaardagsplaquette te koop zijn aan de prijs van 15€. Wij hopen jullie talrijk te mogen begroeten. Het bestuur van Banda di Commedia Bilzen.


28 APRIL - BLOESEMRIT VC SQUARDRA VELOCE IN SINT-TRUIDEN4 MEI - INTERNATIONALE VROUWENRIT BILZENIn Italië worden vesparitten, exclusief voor dames, reeds sinds jaren georganiseerd. In België zal binnenkort de primeur van een dergelijk evenement plaatsvinden! Vespaclub Bilzen nodigt alle dames die een Vespa besturen uit voor een heerlijk dagje genieten op zaterdag 4 mei 2019.

We komen samen aan café 't Smidje, Oude Siemerstraat 16 in Munsterbilzen (Bilzen) om 10.00 u voor een ontbijtje. Daarna vertrekken we in groep voor een vespatocht van 100 km, met tal van verrassingen onderweg. We sluiten de dag af in stijl met een heerlijk galadiner - locatie wordt pas later meegedeeld. Wat kost dit? 50€ voor de vrouwen voor een onvergetelijke dag (rit + diner en dranken inclusief tijdens het diner) en 40€ voor de partner (die jou 's avonds vergezelt tijdens het diner).

Dames: schrijf jullie dus in door het corresponderende bedrag over te schrijven op onze bankrekening BE42 7512 0493 3354 vóór 10 april met vermelding van de naam van jullie club + jullie eigen naam (+ die van de partner indien hij/zij ook deelneemt aan het diner). We hopen van 4 mei een heerlijke vrouwen-vespadag te kunnen maken, samen met jullie..


5 MEI - 10-JARIG BESTAAN VESPA CLUB WATERSCHEI

19 MEI - LOTERBOLRIT VC DIEST


6 TOT 9 JUNI - VESPA WORLD DAYS HONGARIJE 
30 JUNI - RIDE OUT VC BERINGEN

Meer info vind u op onze website.7 JULI - ROESELRIT VESPA CLUB ROESELARE


Meer nieuws volgt...